Spring til indhold
Psykoterapi

Igennem et langt liv har jeg arbejdet med større problematikker, som jeg har haft vanskeligt ved at håndtere på trods af, at jeg har anvendt forskellige behandlere og terapeuter. Det var ret afgørende for mig at kunne bruge Marian som sparringspartner og terapeut i mit forløb, fordi det fik mig til at få øje på, hvordan jeg selv har kontrollen over, hvad der skal ske i mit liv. Jeg er gået fra at have en på nogen måde offer-betragtning til at tage den fulde styring. Det betyder fx konkret, at jeg i min hverdag ikke bliver slået ud af de hændelser, som før fyldte meget – og hvor jeg bandt en masse af min energi. Derfor oplever jeg en langt større frihed og glæde, ligesom jeg trives bedre i mine relationer til andre mennesker.

Susanne.

Supervision

Vi har i Blæksprutten benyttet os af Marian til supervision gennem de sidste mange år.

Marian har både været involveret i supervision af teams omkring dobbelt belastet borgere, i personalegrupper, hvor det har været interne problematikker samt enkelt ledelsesforløb.

Marian har kommet i alle vores afdelinger (4) og har formået, at få både ledelsen, teams og medarbejder grupper til at føle sig hørt og forstået samtidig med, at alle er gået fra supervision med nye redskaber, ny viden og ny lyst til at fungere i hverdagen sammen og i samspil med borgerne. Jeg vil med ovenstående give Marian mine bedste anbefalinger.

Vibeke Haaning
Direktør, Blæksprutten Hjemmepleje ApS

Ledersparring

Har hjulpet mig med at få fodfæste, da jeg tog springet ud i ledelse. Jeg har dels fået sparring på aktuelle problemstillinger, her er jeg blevet spejlet og udfordret i min måde at tænke på løsninger og udvikling på. Og dels har jeg fået sparring på mit “kompas” – hvad er vigtigt for mig og hvordan bliver jeg ved med at have det for øje. Det har styrket min kerne og har hjulpet mig med at stå tydeligere og modigere i mit lederskab. 

Jeg er blevet klogere på mig selv, både som menneske og som leder. Sparringen giver energi og overskud til de næste udfordringer, der altid venter lige om hjørnet.

Rikke
Forstander i Aarhus Kommune